Constructies, tribunes, podiums en meer

Welkom op de site van Cornet Seating Systems. Via onze website houden we u graag op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen uit onze sector.
Zoals u wellicht weet heeft Cornet Seating Systems drie vertakkingen met elk z’n specialiteit. Dit zijn:

  • Cornet Construct ontwikkelt en vervaardigt algemene (metaal)constructie, zoals o.a. rekwerk en interne logistieke middelen voor de automobiel-, luchtvaart- en voedingsindustrie en hun toeleveranciers.

  • Cornet Seating produceert en levert al meer dan 25 jaar verschillende soorten tribunes. Wij zijn gespecialiseerd in zowel vaste als ook telescopische tribunes, voor theaters, sportzalen, auditoria en multifunctionele ruimten.

  • Cornet Stages & Podiums is de aanspreekpartner voor de aankoop of renovatie van een podium. Onze  podiumelementen zijn TÜV/GS gekeurd en voorzien van geldig certificaat. Met onze podiumdelen bouwt u in een handomdraai een professioneel podium. Bovendien kunt u via onze webshop onderdelen en toebehoren bijbestellen.

Cornet Seating Renovation is een nieuw onderdeel van onze firma. Hier kunt u terecht voor (her)stoffering en (her)bekleding van meubels, zetels, bedden of stoelen. Waarom nieuw als renoveren nog rendabel is?


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem u dan gerust contact op. Wij staan u graag te woord.